Feestpoppenverhuur

 

Let op: U kunt bij ons NIET pinnen! 

 

Nieuws

Gewijzigde openingstijden!!

Let op: onze openingstijden zijn gewijzigd! Op woensdag zijn wij geopend van 20.00 tot 21.00 uur; de rest van de week (onveranderd) van 19.00 tot 2... Lees meer »

Een nieuw Feestvarken in ons assortiment

Feestvarken Nieuw is aan ons assortiment toegevoegd. Vanaf nu te huur! Lees meer »

Abraham en Sarah Hollands

Nieuw in ons assortiment! Deze 2 vrolijke poppen zijn voor alle leeftijden inzetbaar, zowel jong als oud! Lees meer »

Man Gespierd

En daar is ook onze Man Gespierd gearriveerd! Nu in de verhuur! Wie het eerst komt.... Lees meer »

Sarah shoppend

Nieuw in ons assortiment: Sarah shoppend ook inzetbaar bij andere leeftijden Lees meer »

Stichting Loes

Afgelopen maand (december 2015) hebben wij toegezegd van elke verhuur €2,50 aan Stichting Loes te doneren. Wij kunnen u laten weten dat we het bedr... Lees meer »

Kassabonnen bewaren!

Let op: vanaf september kunt u op de achterkant van de kassabon van AH Huissen een kortingsbon vinden van ons. Vergeet deze niet in te leveren voor... Lees meer »

65 jaar

Er is een prachtige goudkleurige 65 aan ons assortiment toegevoegd! Lees meer »

Nieuw in ons assortiment

Vanaf nu in de verhuur: Abraham en Sarah "Feestend"! Deze figuren zijn met diverse leeftijden of zonder leeftijdsvermelding te huren. Lees meer »

Tiroler dame en heer

... en ook onze dame en heer "aus Tirol" zijn nu te huur! Wees er snel bij want ze zijn nu al populair! Lees meer »Gastenboek

Schrijf een bericht

Al jaren ondersteund MArco als trouwe sponsor de Buitenspeeldag (voorheen Straatspeeldag). Marco is een hele enthousiaste ondernemer die ieder jaar weer met ons meedenkt. Enorm bedankt voor je toewijding voor ons evenement!! Team Buitenspeeldag
50 jaar, een prachtig gebaar van de buren met een mooie ABRAHAM geplaatst van 5 meter hoog.
Eenvoudig opzetten en kreeg veel bekijks zeker met een verlichting s avonds, een aanrader!!
Heb de Sarah feestboog gehuurd maakte het feestje compleet mijn vrouw vond het super en vele leuke reacties gehad maakte het feestje echt compleet !

Super service en fijn dat jullie zo flexibel waren met ophalen en terugbrengen dat is echt fijn als je weinig tijd over heb voor dit soort activiteiten nogmaals super bedankt en bij een volgend keer weten wij jullie wederom te vinden nogmaals top adres een aanrader mensen ! Groetjes Theo uit Arnhem.
Mijn vrouw was Sarah geworden en ik heb de Sarah feestboog gehuurd wat een leuke reacties gehad maakte het feestje compleet !
Klaassen ik wil jullie bedanken voor super service echt goed geholpen en fijn dat jullie zo flexibel waren met ophalen en terugbrengen echt top ! bij een volgende feestje , gelegenheid etc ... komen we zeker weer bij jullie terecht een echte aanrader !!! Goede zaken toegewenst groetjes Theo.
Van het weekend ook een pop gehuurd van Klaassen,een vriendelijke man die verstand van zaken heeft.De pop was super! Tot de volgende keer!
Gister Abraham pop gehuurd! Mooie En grote pop! Goede uitleg en service. Top geregeld!